Lösningar för företagsnät

[Kugghjulikon] Nätverksfrågor ger ofta upphov till både oro och frustration. Ert nätverk utgör en mycket viktig del i företagets infrastruktur och kraven är höga på till exempel:

OSYSTEM hjälper er att säkerställa att ovanstående uppfylls. Oavsett om det gäller tillbyggnad, nyinstallation eller en säkerhetskontroll av befintligt nätverk, ser vi till att ni får ett nätverk som är säkert, prisvärt och optimerat för just er verksamhet.

Läs mer om hur vi kan hjälpa er:

[Rack för virtualisering] OSYSTEM Virtustart
Enkelt och nyckelfärdigt system för virtualisering
Nu med VMware vSphere och vCenter Server!
[Enkel server för samarbete] OSYSTEM Servette
Kraftfull plattform för samarbete
Förbättra och förenkla samarbetet med Microsoft Sharepoint Services och Exchange: Med Microsoft Small Business Server som grund blir lösningen dessutom billig för mindre organisationer.
[Kikare] OSYSTEM Säkerhetskontroll
Ta kontroll och förbättra säkerheten!
Nätverksinventering och säkerhetskontroll innebär att vi går igenom ert befintliga system och tittar på bland annat: virussituation, säkerhet mot intrång, rutiner för backup, status på antivirusprogram och operativsystem med mera.
[Mindre boxar] OSYSTEM Konsolidering
Ta bort onödiga maskiner och tjänster i nätet!
Genom att slå samman servrar och tillämpningar vinner man bland annat: lägre underhålls och administrationskostnad; bättre säkerhet; mindre utrymme för rack; lägre kostnad för el och kyla.
[VIbox] VMware vSphere och molnlösningar Läs mer om våra VMware-produkter och hämta demo (på engelska, Javascript måste vara påslaget).
Marknadsledande virtualisering
Ta kontroll över infrastrukturen genom att virtualisera den! Läs mer och hämta fullständiga demoversioner på våra VMware-sidor.
[Pussel] Nätverkstjänster
Vi ger er nätverken med lägst total kostnad under livstiden!
Att installera ett nätverk är ingen större konst. Men att få den bästa ekonomin under dess livstid är svårare. Ett alltför enkelt och billigt nät kan orsaka dyrbara driftstopp och störningar. Vi hjälper er med alla faser av design, installation, dokumentation, och underhåll.